Nov logo podjetja. Kako vam je všeč?

Objavljeno: 22. oktober 2011

Podjetje Edusatis d.o.o. je spremenilo svoj fokus od izobraževanja na analitskem, laboratorijskem in kakovostnem področju (sistemi vodenja kakovosti)  v sodelovanje in vodenje. To se izraža na primer tudi tudi v sodelovalni pripravi treninga ‘Vodim, torej sem’ (skupaj s Socialno akademijo in njenim direktorjem Matejem Cepinom, ter znanimi voditelji Ivom Boscarolom, Petro Matos in Brankom Cestnikom).

Dvojni fokus novega loga

Želimo, da se nov fokus podjetja odrazi tudi v logotipu podjetja: poudari naj se ta dvojni fokus (praktična znanja, omogočanje sodelovanja), obenem pa naj se ohrani povezava od prej (knjiga, ki se preobraža v ptico). Tako sva začela sodelovati s hčerko Nežo Rutar, ki dela diplomo na področju grafičnih in interaktivnih komunikacij. Neža je razvila nov logotip, meni zelo všečen, ki pa po moje to dvojnost tudi dobro izraža obenem pa ohranja dovolj “starega”, da se ohrani povezava s prejšnjo grafično podobo. Kako se pa vam zdi? Vesel bom komentarjev. Sedaj bi se še dalo kaj malega spremeniti.

Zahvaljujem se Neži Rutar, ki je razvila nov logo in ji želim čimprejšnji in odličen zagovor diplome. Obenem pa se še enkrat zahvaljujem oblikovalcu starega loga Toniju Anžlovarju, podjetje FormaLibre.

Stari logo:

Novi logo:

Značke:

Komentirajte


Svetovanje 2.0


Mi svetujemo na dva načina: "v živo" pri stranki in s pomočjo internetnih sodelovalnih orodij (wiki, sodelovalni miselni vzorci).
Srečanje "v živo" je seveda vedno najboljša rešitev, vendar vedno ni mogoče.
S pomočjo enostavnega sodelovalnega orodja wiki, vam omogočimo, da sodelujemo na daljavo tudi po srečanju "v živo".
Več

Odpiramo prostor!


Odprti prostor je učinkovita, participativna moderacijska metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki imajo skupen izziv. Imenujemo jo tudi "energija dobrega odmora za kavo".
Uporabljamo jo v situacijah, ko se skupina zelo različnih ljudi spoprime z zapleteno in morda tudi konfliktno temo.
Odprti prostor: nov projekt, nov izdelek/storitev, vizija, poslanstvo, iskanje novih rešitev, ...
Več

 Flickr fotografije