The Column: Poznate elektronsko kromatografsko revijo?

Objavljeno: 24. junij 2009

column-smallThe Column (kolona) je elektronska revija o kromatografskih analitskih tehnikah. Revija je brezplačno dostopna na internetu in prinaša kar nekaj zanimivih člankov. Sam jo redno spremljam. Seveda je tudi nekaj reklam, ki jih preprosto odmislite ali pa jih uporabite :)

Junijska številka prinaša zanimiv pogled na Kvalifikacijo analitske opreme, ki v USP (United States Pharmacopoeia) <1058> prinaša nekaj dobrih in jasnih usmeritev za delo s kompleksnimi analitskimi inštrumenti, za bolj preproste laboratorijske inštrumente pa ne, še posebej če so del bolj kompleksnega sistema – primer hladilne omare za stabilnostne vzorce v farmacevtski industriji.

Internetna revija Kolona je tudi tehnično zelo spretno narejena in se po ekranu “lista” kot prava revija. Tako podjetju ni treba pošiljati papirnatih revij po svetu, kar je izjemno drago, prinaša pa ekološko bolj sprejemljivo možnost. Seveda kolono lahko tudi naročite, jo natisnete, kar pa ne priporočam – ekologija, ker imate arhiv revij na razpolago.

Lepo vas pozdravljam in vam želim veliko strokovnih užitkov ob “listanju” po ekranu.

Značke: ,

Komentirajte


Svetovanje 2.0


Mi svetujemo na dva načina: "v živo" pri stranki in s pomočjo internetnih sodelovalnih orodij (wiki, sodelovalni miselni vzorci).
Srečanje "v živo" je seveda vedno najboljša rešitev, vendar vedno ni mogoče.
S pomočjo enostavnega sodelovalnega orodja wiki, vam omogočimo, da sodelujemo na daljavo tudi po srečanju "v živo".
Več

Odpiramo prostor!


Odprti prostor je učinkovita, participativna moderacijska metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki imajo skupen izziv. Imenujemo jo tudi "energija dobrega odmora za kavo".
Uporabljamo jo v situacijah, ko se skupina zelo različnih ljudi spoprime z zapleteno in morda tudi konfliktno temo.
Odprti prostor: nov projekt, nov izdelek/storitev, vizija, poslanstvo, iskanje novih rešitev, ...
Več

 Flickr fotografije