Inovativnost je denar – kako delati, da se inovativnost splača

Objavljeno: 3. november 2009

WeekV okviru Svetovnega tedna podjetništva (16.-22.11.2009), vas vabimo na inovativno reševanje izziva, ki povezuje inovativnost in denar.

Dobrih idej je vedno dovolj. Potrebujemo pa način, ki dobre ideje pripelje do realizacije in to takšne, ki prinaša korist podjetju ali drugi organizaciji. Inovacije, ki prinašajo denar, pa so dobrodošle tudi v kriznih časih. Takrat še posebej.

Odgovore bomo iskali z metodo Projekt wiki, ki povezuje moderirano srečanje na način odprtega prostora* in wiki spletno sodelovalno okolje**. V odprtem prostoru bomo začeli zelo široko in osvetlili izziv ter se začeli fokusirati in iskati konkretne rešitve. Vsak dogodek v živo pa se konča, a wiki sodelovalno okolje omogoča enostavno nadaljevanje in poglabljanje tudi po končanem dogodku v živo.

Udeležba na dogodku prinaša dvojno vrednost: nekaj konkretnih odgovorov na vprašanje, kako inovacije spreminjati v denar in kako to počno drugi ter predstavitev konkretne metode za sodelovalno reševanje kompleksnih izzivov.

Dogodek bo potekal 18. novembra 2009 od 12.00 do 15.00 v učilnici 4 v Glotti Novi, Poljanska 95, Ljubljana

Dogodek je brezplačen!

Vodita:
Aleš Čerin, Edusatis d.o.o.
Danilo Kozoderc, Vizor s.p.

Prijave:
info@vizor.si
02 601 51 51

* Odprti prostor je učinkovita, participativna moderacijska metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki imajo skupen izziv. Imenujemo jo tudi “energija dobrega odmora za kavo”. Več

** Tehnično je wiki internetna platforma, ki omogoča ENOSTAVNO urejanje in povezovanje internetnih strani. Wiki je tudi način dela v podjetju in je kultura sodelovanja in soustvarjanja. Več

Značke: , ,

Komentarji (2) na: “Inovativnost je denar – kako delati, da se inovativnost splača”

 1. Sabina Podjed
  Nov 04, 2009

  Zelo rada bi prišla, pa sem ta dan že na drugem seminarju. Se priporočam za vabilo, če bosta dogodek ponovila. :)


 2. Aleš Čerin
  Nov 04, 2009

  @Sabina: Škoda. Ja ne vem če bova ravno tole ponavljala.

  Vsekakor boš gotovo še imela priložnost spoznati Odprti prostor + wiki = ProjektWiki, verjetno na kakšno drugo temo.Komentirajte


Svetovanje 2.0


Mi svetujemo na dva načina: "v živo" pri stranki in s pomočjo internetnih sodelovalnih orodij (wiki, sodelovalni miselni vzorci).
Srečanje "v živo" je seveda vedno najboljša rešitev, vendar vedno ni mogoče.
S pomočjo enostavnega sodelovalnega orodja wiki, vam omogočimo, da sodelujemo na daljavo tudi po srečanju "v živo".
Več

Odpiramo prostor!


Odprti prostor je učinkovita, participativna moderacijska metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki imajo skupen izziv. Imenujemo jo tudi "energija dobrega odmora za kavo".
Uporabljamo jo v situacijah, ko se skupina zelo različnih ljudi spoprime z zapleteno in morda tudi konfliktno temo.
Odprti prostor: nov projekt, nov izdelek/storitev, vizija, poslanstvo, iskanje novih rešitev, ...
Več

 Flickr fotografije